Pokud se Vám e-mail nezobrazuje správně, zobrazte si jej zde.

www.lao.cz

LAO - lasery a optika

NEWSLETTER LAO

DUBEN 2013

Vážení,

tak jsme se konečně dočkali, jaro je tu! A s ním další vydání pravidelného newsletteru LAO INFO v kterém Vám přinášíme novinky ze světa Laserů A Optiky.

Přihlašte se k odběru novinek přes náš Twitter a žádná z aktualit LAO INFO Vám již neunikne!

S přáním hezkého dne za celý tým firmy LAO

Petr Březina

Jakub Ryba Marketing Manager ryba@lao.cz

NOVINKY Z LAO

LAO na oslavě narozenin Paula Rausnitze, majitele Meopty Přerov

Partnerem Meopty Přerov jsme již 20 let, proto jsme si nemohli nechat ujít narozeniny jejího majitele, pana Paula Rausnitze, který letos oslavil pětaosmdesátiny.

POKRAČOVAT

PŘEDSTAVUJEME PRODUKTY

Nejcitlivější CCD kamera pro NIR oblast na trhu

Společnost Andor představila novou CCD kameru iDus 416, která kombinuje výjimečnou citlivost v blízké infračervené oblasti s vysokým rozlišením. Jedná se tak o momentálně nejcitlivější kameru pro NIR oblast na trhu. Otevírá tím tak například cestu k rychlejší Rammanově spektroskopii s vyšším rozlišením nebo citlivějším fotoluminiscenčním experimentům. Kamera je také vhodná pro měření širokopásové absorpce nebo pro plazmonický výzkum.

POKRAČOVAT

Magnetická hypertermie

Modulární systém pro magnetickou hypertermii DM100 je možné použít pro jakýkoliv in vivo nebo in vitro experiment s magnetickým materiálem, který díky absorpci střádavého magnetického pole změní svou teplotu. Monitorováním těchto teplotních změn jsme pak schopni daný vzorek analyzovat.

POKRAČOVAT

Efektivní skapalňovač hélia

Mobilní zkapalňovač hélia (ALT -160) s 160 l zásobníkem, je schopen vyprodukovat přibližně 22 l kapalného helia za den s nízkými energetickými náklady. Na výrobu 1 l kapalného helia spotřebuje ALT-160 přibližně 7kWh a je tak ve srovnání s podobnými systémy dvakrát tak efektivní. Zkapalňovač navíc uchovává helium při teplotě nižší než 4,2 K (bod varu helia), a proto při transportech nedochází k jeho vypařování.

POKRAČOVAT

Optická pinzeta Aresis

Za pomoci této optické pinzety je možné manipulovat s jendotlivými buňkami, nebo několika oddělenými buňkami najednou. Stejným způsobem je možné manipulovat s nanočásticemi. K manipulaci slouží modulovaný laserový svazek o vlnové délce 1064 nm.

POKRAČOVAT

SPOJTE SE S NÁMI

Společnost LAO s.r.o.

LAO - průmyslové systémy s.r.o.

Na Floře 1328/4
143 00 Praha 4

linkedIn Youtube Twitter

Tel: 241 046 800
Fax: 241 046 850

E-mail: laser@lao.cz
Web: www.lao.cz

Archiv newsletterů

Nepřeji si dostávat newsletter LAO